Брускети з креветками, томатами та часником

Інгредієнти

500 гр очищених креветок (середніх)

Пів склянки білого вина

По 100 гр жовтих і червоних помідорів чері

4 ст. ложки оливкової олії

6 ч.л. подрібненого часнику

Італійська чіабата

Порізаний свіжий базилік

Сіль, перець — за смаком

Приготування

Замаринувати креветки: в поліетиленовий пакет до креветок долати 2 ч.л. часнику , білого вина. Витримати при кімнатніц температурі пів години, або кілька годин у холодильнику.

На розігрітій до середньої температури сковороді протушити в олії з рештою часнику порізані на четвертинки помідори. Додати на кінець базилік, – перемішати.

Креветки витягти з маринаду . Обсмажити на грилі середнього жару до 6-ти хвилин (найкраще на сітці або ж у кошику для грилю).

брускета, креветки

Розрізати вздовж.

Хліб порізати товщиною до 1.5 см. Можна вмочити у помідорно-часникову суміш і обсмажити на грилі по 3 хвилини з кожного боку.

Викласти на хліб креветку і додати помідорно-часникову суміш.


Залиште коментар