“Диявольські яйця”: гостра закуска з крем-сиру і халапеньо

Простий американський рецепт, що є пікантною альтернативою популярним у нас фаршированим яйцям.

Інгредієнти

12 круто зварених яєць

115 гр. м’якого крем-сиру

1/4 чашки майонезу

3 ч. ложки розсолу маринованих огірків з кропом

1 ч. ложка дуже гострого соусу чилі

2 ч. ложки гірчиці

1 ч. ложка гострої солі від Kozak Jamaica

1 ч. ложка прянощів (суміш чорного перцю, часнику, перцю хабанеро з сушеними овочами).

Мариновані халапеньйо, порізані скибочками

Каєнський перець

Приготування

Розріжте зварені яйця навпіл, дістаньте жовток та покладіть у миску. Збиваючи жовтки, додайте крем-сир, майонез, розсіл, гострий соус чилі, гірчицю, гостру сіль та суміш прянощів та розмішуйте, поки маса не стане однорідною та легкою. Все це можна збити у блендері — для більшої легкості.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА “СВІТОВИД” У СОЦМЕРЕЖІ FACEBOOK

Наповніть білки жовтковою масою. Присипте каєнськім перцем та прикрасьте скибочками халапеньйо.

Ця гостра закуска буде доречною і на пікніку, і на домашній вечірці, і під час перегляду спортивного матчу з друзями.

Текст підготувала Анна Пєтухова


Залиште коментар