Курячі “кульки” з овочами і томатним соусом

Інгредієнти

курячий фарш 700 грам;
червоний солодкий перець 1 штука;
цибуля зелена 1 пучок;
морква 1 штука;
яйце куряче 2 штука;
2 ст. ложки кетчупу;
1 ч. ложка коріандру;
1 ст. ложка круглого рису;
панірувальні сухарі 2 ст. ложки;
оливкова олія 2 ст. ложки.

Приготування

Овочі очистіть, вимийте. Моркву натріть дрібно, перець розділіть на дрібні кубики, цибулю подрібніть. У великій чашці змішайте фарш, підготовлені овочі, яйця і спеції. У процесі вимішування компонентів додайте хлібні сухарі.

Рис відваріть до середньої готовності, додайте до фаршу разом з кетчупом. Ще раз перемішайте і сформуйте “кульки”. Підсмажте їх на сковороді на оливковій олії, а потім влийте пів склянки води і тушкуйте під кришкою близько 20 хвилин.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА “СВІТОВИД” У СОЦМЕРЕЖІ FACEBOOK

Для приготування томатного соусу необхідно змішати томатну пасту (3  ст. ложки), розтоплене масло (50 гр), воду (50 мл), та приправи з сіллю (за смаком). Доведіть суміш в сотейнику до кипіння, а потім остудіть і додайте подрібнену зелень петрушки.

Подавайте “кульки” на окремому блюді зі шпажками, а соус — в окремій ємності.

курячі мітболи котлетки кульки


Залиште коментар