Пастрамі з індички: швидкий рецепт легендарної страви

Пропонуємо увазі читачів “Світовиду” смачний і, що важливо у наш час, швидкий рецепт приготування пастрамі з індичої грудки.

Цю популярну на Заході м’ясну страву можна приготувати з індички, курячої грудки і, звісно, з яловичини або свинини.

Отже, інгредієнти:

Індича грудка – 1 кілограм;
Паприка (бажано, угорська або “мадярський порошок”) – 2 чайні ложки;
Часник – 5-6 зубчиків;
Олія – 1-3 супових ложки.
Суміш перців – 2 чайні ложки;
Сіль

Процес приготування

Приготувати соляний розчин з розрахунку одна супова ложка на одну склянку води, покласти в нього м’ясо — розчин повинен повністю покрити грудку.

Витримати грудку мінімум дві години.

Після цього дістати грудку і дати трохи підсохнути. Часник почистити та порізати поперек на часточки, якими й нашпигувати м’ясо.

Приготувати суміш з перців, солі та олії, добре промазати нею грудку. Поставити в добре розігріту духовку та витримати там п’ятнадцять або двадцять хвилин.

Після цього духовку вимкнути та залишити в ній грудку на кілька годин, а як є можливість — то і на ніч.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА “СВІТОВИД” У СОЦМЕРЕЖІ FACEBOOK


Залиште коментар