Пряна свинина барбекю з лемонграсом і цитрусовими

Інгредієнти

Свинячий окіст — 2 кг.
Соєвий соус — 100 г.
Лайм — 2 шт.
Апельсин — 1 шт.
Лимон — 1 шт.
Імбир — 10 г.
Часник — 10 г.
Тростинний цукор — 50 г.
Лемонграс — 10 г.

Приготування

Свинячий окіст наріжте на шматочки. Змішайте соєвий соус, цукор, 2-3 ложки питної мінеральної води, сік лайма, а також цедру усіх цитрусових, подрібнені імбир, часник і лемонграс.

М’ясо змішайте з маринадом, залишіть на ніч у холодильнику.

Замариноване м’ясо викладіть на решітку барбекю шматками або нанизаним на шампури, періодично перегортайте і збризкуйте маринадом, в якому воно було — для утворення рум’яної скоринки.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА “СВІТОВИД” У СОЦМЕРЕЖІ FACEBOOK

Готовність м’яса перевіряють, проштрикнувши шматок у найтовщому місці — якщо виділяється прозорий сік, а не кров, значить, пряна свинина готова.


Залиште коментар