Сальса з манго і халапеньйо

Сальса буває і фруктовою —  гостро-солодкий смак цього соусу підходить практично до будь-якої страви, але з білою рибою він смакує особливо.

  • манго — 2 шт.;
  • перець халапеньйо — 1 шт.;
  • лайм — 1 шт.;
  • солодка цибуля (біла, червона) — 1/2 шт.;
  • кінза — 4 гілочки;
  • сіль.

Манго очистити, нарізати дрібними кубиками. Збризнути м’якоть соком з одного лайма. Додати подрібнену кубиками цибулю і дрібно нарізаний халапеньйо (попередньо очищений від насіння), подрібнити кінзу, все перемішати і додати сіль.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА “СВІТОВИД” У СОЦМЕРЕЖІ FACEBOOK

 


Залиште коментар