Теплий салат з фунчози, мідій, кальмарів та креветок

Простий і яскравий теплий салат із морепродуктів та овочів зі “скляною”локшиною, відомою як “фунчоза”.

Інгредієнти (на одну порцію):

кальмари 20 г.
мідії 1 шт.
креветки 5 шт.
фунчоза (локшина “скляна”) 100 г.
соус табаско 3 г.
цедра апельсина 3 г.
імбир (порошок)
морква 30 г.
цукіні 30 г.
перець болгарський 30 г.
цибуля ріпчаста 30 г.
кунжут 10 г.
соус соєвий 25 г.
цибуля зелена

Приготування

Фунчозу (20 грам сухої) залити окропом і залишити на півгодини. Після закінчення цього часу ви отримаєте приблизно 100 грам локшини.

Креветки очистити, залишивши хвіст, видалити кишечник. Кальмара нарізати кільцями. Мідії ретельно очистити від сторонніх предметів. Кальмарів і креветки скласти в мисочку, додати цедру, імбир і соус табаско.

Всі овочі нарізати дрібною соломкою. На сковороді на середньому вогні обсмажуємо морепродукти з часником впродовж хвилини.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА “СВІТОВИД” У СОЦМЕРЕЖІ FACEBOOK

Потім збільшуємо вогонь і додаємо овочі.  Помішуємо дерев’яною або пластиковою виделочкою до напівготовності овочів.

Далі додаємо локшину і соєвий соус, ретельно перемішуємо та знімаємо з вогню. Викладаємо уздовж квадратної тарілки, посипаємо кунжутом,  зеленою цибулею та подаємо.

Кукорама


Залиште коментар